Bukowskis Real Estate

ATT SÄLJA

En privat fastighetsaffär är ofta förenligt med ett känslosamt beslut såväl som ett av de största affärerna en person gör genom livet. Att processen skall upplevas som behaglig oavsett omständigheter är en självklarhet och att vi skall alltid finnas till hands. Kontakta våra mäklare här.

Bukowskis Real Estate är en del av det anrika och välkända auktionshuset Bukowskis. Bukowskis Real Estate är mäklaren som hjälper er att sälja hem som är kulturellt, arkitektoniskt eller lägesmässigt unikt hem. Vi förmedlar hem som har en egen historia att berätta, magiska hem. Ett Bukowskishem är ett hem som har det lilla extra.

Flertalet förmedlingar sker ofta diskret bakom lyckta dörrar. Om man önskar att sälja utan offentlig exponering, så erbjuder vi möjligheten att sälja genom s.k. private sales. Rätt köpare kan mycket väl finnas nära till hands, bland våra befintliga kunder? Private sales ger en möjligheten till en framgångsrik och smidig förmedling av ditt hem. Läs mer under private sales.

Bukowskis kvalitetsauktioner och onlineauktioner också få hjälp att sälja konst, möbler och interiör i hemmet som skall avyttras. Kontakta våra experter för mer information.

RÅDGIVNING

En privat fastighetsaffär är ofta förenligt med ett känslosamt beslut såväl som en av de största affärerna en person gör i livet. Därför kan det finnas ett behov av att få rådgivning. Att processen skall upplevas som behaglig oberoende av omständigheter är en självklarhet. Vi vill hjälpa er oavsett var i livspusslet ni befinner sig.

Bukowskis Real Estate vill vara er rådgivare under hela köp- och säljprocessen. Vi erbjuder kreativa, trygga och skräddarsydda lösningar. Vi inspirerar under hela processen, och ser det som en resa från nätet in i det verkliga hemmet.

Våra mäklare är valda med stor omsorg och samtliga har många års erfarenhet av hem och bostadsmarknaden. Oavsett vem du konsulteras av kommer rådgivningen vara professionell, det kan handla om styling inför försäljning eller inredning, köp av lösöre i samband med ett köp, beskattning vid transaktion, ombyggnation eller kanske en mer generell konsultation om marknaden. Vidare, vi utför värderingar för banklån, för bodelning eller annat.

Vi konsulterar på timbasis eller efter skräddarsydd lösning utifrån önskemål och uppdragets storlek. Välkomna att kontakta någon av våra mäklare för rådgivning.

Vi erbjuder även en köp- och sälj tjänst i form av private sales.

Kunderna kan via Bukowskis kvalitetsauktioner och onlineauktioner också få hjälp att sälja eller köpa konst och konsthantverk tex. vid flytt. Vi har ett flertal samarbetspartners som vi även kan sätta dig i kontakt med. Se vidare samarbetspartner.