Bukowskis Real Estate

ATT KÖPA

Bukowskis expertis och mångåriga historia är betydelsefull då du söker ett nytt hem, ett magiskt sådant. Alla hem har en egen historia att berätta och lära känna. Vi erbjuder en naturlig helhetslösning, från att finna er ett nytt hem till att förse det med föremål från våra auktioner med möbler och kons. Vi inspirerar under hela köpprocessen, och ser det som en resa från nätet in i det verkliga hemmet. Vi är det naturliga valet vid köp av ett nytt hem. Vi förmedlar hem över hela landet och vi har kontor i Stockholm, på Bjäre och i Malmö. Kontakta våra mäklare här.

En privat bostadsaffär är ofta förenligt med ett känslosamt beslut såväl som ett av de största affärerna en person gör genom livet. Att processen skall upplevas som behaglig oavsett omständigheter är en självklarhet och att vi skall alltid finnas till hands. Vi är er rådgivare under hela förmedlingsprocessen. Vi erbjuder kreativa, trygga och skräddarsydda lösningar. Vi finns även tillgängliga för rådgivning vid avyttring såväl som köp av en bostad. Vid köp erbjuder vi dig som köpare samarbeten som kan underlätta i en förmedlingsprocess. Vi kan bistå med kringtjänster såsom bankkontakter, konsultering- och rådgivning samt värdering av ett hem. Vidare kan våra samarbeten underlätta i en förmedlingsprocess. Se vidare Bukowskis Real Estates samarbeten.

Bukowskis Real Estate ligger steget före. Vi får genom vårt Bukowskis-nätverk kännedom på ett tidigt stadium om objekt som är på väg in på marknaden. Vi kan förse dig som kund med denna information. Se vidare under private sales.

Bukowskis kvalitetsauktioner och onlineauktioner också få hjälp att köpa konst, möbler och interiör till sitt nya hem. Kontakta våra experter för mer information.

RÅDGIVNING

En privat fastighetsaffär är ofta förenligt med ett känslosamt beslut såväl som en av de största affärerna en person gör i livet. Därför kan det finnas ett behov av att få rådgivning. Att processen skall upplevas som behaglig oberoende av omständigheter är en självklarhet. Vi vill hjälpa er oavsett var i livspusslet ni befinner sig.

Bukowskis Real Estate vill vara er rådgivare under hela köp- och säljprocessen. Vi erbjuder kreativa, trygga och skräddarsydda lösningar. Vi inspirerar under hela processen, och ser det som en resa från nätet in i det verkliga hemmet.

Våra mäklare är valda med stor omsorg och samtliga har många års erfarenhet av hem och bostadsmarknaden. Oavsett vem du konsulteras av kommer rådgivningen vara professionell, det kan handla om styling inför försäljning eller inredning, köp av lösöre i samband med ett köp, beskattning vid transaktion, ombyggnation eller kanske en mer generell konsultation om marknaden. Vidare, vi utför värderingar för banklån, för bodelning eller annat.

Vi konsulterar på timbasis eller efter skräddarsydd lösning utifrån önskemål och uppdragets storlek. Välkomna att kontakta någon av våra mäklare för rådgivning.

Vi erbjuder även en köp- och sälj tjänst i form av private sales.

Kunderna kan via Bukowskis kvalitetsauktioner och onlineauktioner också få hjälp att sälja eller köpa konst och konsthantverk tex. vid flytt. Vi har ett flertal samarbetspartners som vi även kan sätta dig i kontakt med. Se vidare samarbetspartner.