Bukowskis Real Estate

PRIVATE SALES

Flertalet förmedlingar sker ofta bakom lyckta dörrar. Att sälja hem privat genom oss kan vara helt rätt alternativ för dig som önskar en diskret, snabb, framgångsrik och flexibel försäljningskanal. Vi erbjuder stora möjligheter att skräddarsy en process för ditt hem och genomföra en försäljning vid sidan av den vanliga öppna marknaden. Se Private Sales för mer information.

HELA HEM

Ett hem innehåller fast- och/eller lös egendom och oftast tusentals föremål. Genom Bukowskis exceptionella position, kan vi erbjuda er ett helhetskoncept där vi sköter hela er affär, från försäljning av ett hem i mångmiljonklassen, till auktion av fine art objekt och effektiv nätauktion via Bukowskis av vardagsantikviteter. Se Hela Hem för mer information.

KÖP

Vi inspirerar under hela köpprocessen, och ser det som en resa från nätet in i det verkliga hemmet. Vi är det naturliga valet vid köp av ett nytt hem. Vi har lång erfarenhet och bistår med juridisk dokument, samarbeten med finansieringsinstitut och kan via ett brett nätverk hjälpa till att lösa eventuellt uppkommen situation i en köpprocess. Se Köpa för mer information.

SÄLJ

Vi är specialister på att sälja kulturellt, arkitektoniskt eller lägesmässigt unika hem. Vi förmedlar hem som har en egen historia att berätta, magiska hem. Vi har möjlighet att under Bukowskis tak öppna dörrar för kunder över hela världen. Detta via smarbeten med media, inhouse PR och kompetens, Bukowskis event och nyhetsbrev. Vi kan även erbjuda er en Private sales process såväl som hjälp att sälja fast- såväl som lös egendom i hemmet. Om det är ett dödsbo som avser att avyttra ett hem så har vi processer för detta. Vi hjälper till med att kontakta leverantörer av tjänster såsom städ, styling, juridik, finansieringsinstitut, skatteexpertis etc. Se Sälja för mer information.

VÄRDERING OCH RÅDGIVNING

Vi utför värderingar, kostnadsfritt i samband med en bostadsförsäljning. För andra ändamål, såsom för bank, tar vi betalt för tjänsten. Vi värderar med ett fast pris alternativt konsulterar vi på timbasis eller efter skräddarsydd lösning utifrån önskemål och uppdragets storlek. Det kan handla om styling inför försäljning eller inredning;, beskattning vid transaktion, ombyggnation eller kanske en mer generell konsultation om marknaden. 

Välkomna att kontakta någon av våra mäklare för värdering och rådgivning.