Bukowskis Real Estate

EKERÖ TRANHOLMEN 1:7 - Strandtomt invid Mälaren

Belägen på en mindre holme vid Mälarens strandlinje finner vi denna fridfulla oas, Tranholmsvägen 6. Det som får en att häpnas är den gudomliga tomten om ca 4 000 kvm som försiktigt sluttar ner till vattnet. Här möts vi av en egen strand, stora brygganläggningar samt nybyggt gästhus i New England stil. Få liknande enheter erbjuds i Stockholm med omnejd.

I hallen möts vi av en öppen och inbjudande atmosfär. Vid förtsa anblick slås vi av den stora öppna gräsmattan, som skönjs på andra sidan om de många fönsterpartierna, och som sträcker sig ner mot det glittrande vattnet i bakgrunden. Från den rymliga hallen entrar vi ett gästvänligt kök med stor matplats. Gott om utrymme för den matintresserade och i köket finner vi alla de redskap och vitvaror som ett hem för den stora familjen förväntas inneha. Vidare finns här en öppen spis, centralt placerad i köket samt golvet utgörs av glänsande mörk granit. Ett stort rymligt matrum angränsar till vardagsrum och den inbjudande terrassen. På sommarhalvåret används dessa öppna ytor frekvent.

Från hallen så följer ett TV-rum, tre större sovrum samt hans och hennes badrum. Dressingroom samt stort genomgående tvättrum. Från två av de tyst belägna sovrummen syns vatten samt utgång infrias till den plana tomten.

Hemmet utgör en plats för familjen som är mitt uppe i det vardagliga livet, där funktion och utrymme är något som uppskattas och eftersöks. Här finner vi alla sorters bekvämligheter såsom gott om förvaringsutrymmen, flertalet badrum, vinrum, gästhus som tillåter plats att inhysa gäster i. Gästhuset om 36 kvm är nybyggt och utgör två rum, egen altan att lapa sol på samt badrum med dusch. Allt smakfullt byggt och utfört, där man låtit sig inspireras av den amerikanska östkusten och dess New England stil. Till fastigheten hör även ett garage om 26 kvm.

Tomten är magnifik för barnen att spela boll på, där den sammateslena gräsmattan får åskådaren att tänka på en golfbana. Tänk även tanken att ha möjlighet att bada vid den egna stranden och att få ägna sig åt olika vattenaktiviteter när som helst på dygnets alla 24 timmar. På Tranholmen går det även att njuta av ett rikt djurliv. Allt detta bidrar till hemmets attraktion. Det finns även möjligheter att förädla fastigheten ytterligare.