Bukowskis Real Estate

Trädgårdsmästarebostaden till Hakon Hus, Båstads Malen 

Mindre centralt beläget hus i Båstad med läcker design och badrocksavstånd till havet. Lättskött avskild trädgård. Bara att flytta in. En unik möjlighet att förvärva en sommardröm.

Trädgårdsmästarhuset som tidigare tillhört anrika Hakon hus saluförs nu via Bukowskis Real Estate. Den pittoreska bostaden har genomgott en totalrenovering under senare år och utgör en liten oas i området, privat och insynskyddat beläget bakom vitputsad mur. Hemmet är inflyttningsklart för den kräsne som söker en rofylld plats för att finna harmoni, där gammalt möter nytt, i en härlig symbios.

Huset är inrett i en stilrent modern och klassisk inredning och utgör ca 100 kvm, i två plan. Alla material och interiör är vald med stor omsorg. Bostaden har ett underbart uttryck och känsla, en genomtänkt planlösning med härliga sällskapsytor. Ett trivsamt skräddarsytt kök, beläget i anslutning till matdel och sällskapsdel. På det nedre planet finns det även hall samt ett smakfullt badrum med tvättdel. Via snygg spiraltrappa når vi det övre planet med dess två snyggt utformade sovrum. Det andra nås via brygga. Här skönjs hela Bjärehalvön med dess vackra natur såväl som stjärnorna blickar in under kvälls- och nattid. De alla fönsterpartierna bidrar till ett underbart ljus och en luftig atmosfär. 

Fastigheten är en avstyckad enhet från anrika Hakon hus och utgör 493 kvm. Tennisanläggningen Drivan är belägen strax intill och endast ett par minuter till Malens havsbad med möjlighet till ett morgondopp vid Malens brygga eller poolanläggning. Med cykel kan man sedan enkelt även nå Båstad centra med dess utbud av restauranger, tenniscentra, bad och båt liv.

En bostad med ett absolut toppläge, i en av de mest pittoreska delarna av Båstad. Ett enkelt boende i centrala Båstad, som bäddar för livskvalité.