Bukowskis Real Estate

Tomt på bästa läge i Barsebäckshamn!

Nu finns möjligheten att lägga vantarna på denna unika fastighet med fantastiskt läge på första parkett i charmiga Barsebäckhamn. Till tomten finns ett färdigt bygglov beviljat och ritningar att ta del av för den som vill fullfölja säljarens dröm. 

 

Fastigheten ligger i trevligt västerläge endast ett stenkast från stranden och Barsebäckshamns egna marina. Här ges möjlighet att kombinera härliga havsbad med sköna promenader och sportigt båtliv. För många är det en dröm att kunna ta sitt kvällsdopp eller morgondopp bara några meter från tomtgränsen samt att få njuta ostört av den vackra solnedgången i horisonten. Mitt över sundet ligger trevliga Skovshoved med en mysig hamn som är ett härligt utflyktsmål över dagen för den som har båt. Det gamla fiskeläget Barsebäckshamn ligger lugnt och med närhet till Malmö, Köpenhamn och Kastrup såväl som internationellt kända Barsebäcks Golf och Countryclub. Med färjeförbindelser tar man sig dessutom enkelt, på endast några timmar, över till Tyskland. 

Möjligheterna är många och fantastiska. En fastighet med detta unika läge kommer sällan ut till försäljning. Kontakta oss gärna för ytterligare information!