Bukowskis Real Estate

Vacker hästgård av ypperlig kvalitet

Varmt välkomna till Starbyvägen 262 - en sann oas mitt ute på den skånska slätten. Omsorgsfulla händer har skapat en unik svensk lantidyll med mängder av charm och smakfulla detaljer. På gården finner man inte bara ett otroligt väl omhändertaget häststall, med alla faciliteter som ett modernt stall kan tänkas ha, utan också en liten vintagebutik samt ett Bed & Breakfast som med dess personliga charm, har otroliga ranking 9,7 på booking.com! Här finns med andra ord stora möjligheter att förverkliga många drömmar, driv vidare det mycket populära Bed & Breakfast, ha er egna lilla butik på landet, eller varför inte göra allt samtidigt, precis som det görs nu?

När man kör in till gården som ligger en bit från vägen inramas man av vackra staket och stora hagar. Halvvägs upp till gården finns en ankdamm där ankorna har egna små hus. Väl framme vid gården finner ni allt ni kan önska er, paddock, ett stort välbyggt ridhus och ett mycket charmigt stall i handslaget tegel. Stallet rymmer 8 hästboxar, foderrum, sadelkammare i etage med kök samt en tvättstuga för alla hästsaker.  Gammalt grisstall i vacker tegelbyggnad som idag används till förråd för Vintage butiken. Charmigt hönshus med stort fönsterparti med spröjs och inhägnad hönsgård för hönsen att direkt gå ut i.  Innergård omringas av stall, loge, drängstuga med garage samt det förtjusande boningshuset. För den trädgårdsintresserade finns en färgsprakande trädgård med mycket blommor och fruktträd, som man mer än gärna fördriver tankarna i.

I den välkomnande entrén finner man snabbt husets puls. Ombonat och hemtrevligt. Från hallen når man både kök, badrum samt bibliotek.  Från det trivsamma biblioteket kommer man till gästentrén. Här finns även den charmfulla hästsviten, till detta sovrum finns ett helkaklat badrum. Rymligt vardagsrum med vacker vy ut över trädgården. Matsal med direktkontakt till köket samt utgång till en gemytlig veranda och vidare ut till den härliga trädgården. Köket är rymligt med en öppen spis med insats.

På ovanvåningen finns 4 rymliga sovrum där alla har var sitt badrum med wc, tvättställ och dusch. Bra tilltagen klädkammare och trivsam hall med utsikt över gården och den skånska slätten. Hela egendomen är i mycket gott skick och ett välbefinnande infrias på plats.

Området Starby är ett litet samhälle som är utspritt på 11 kvadratkilomer land på den skånska slätten. Här har man närhet till både E4 och E6, vilket gör att man lätt tar sig vidare både mot Stockholm, Göteborg och Malmö. Perfekt för den som vill pendla. Flertalet veterinärkliniker finns på mycket nära avstånd. Vill man rida vid havet tar man lätt och lastar hästarna i transporten och kör den korta sträckan ner till stranden Sibirien i Ängelholm som tillåter både hästar och hundar året om.

Varmt välkommen till denna skånska oas!