Bukowskis Real Estate

På Solsidan i Torekov bor man idylliskt, här har man absolut närhet till rogivande natur, Torekov hotell och genom en härlig promenad längs med Skåneleden som löper över de vackra strandängarna nås Torekovs centrum inom 15-20 minuter.

Och det är just här på Solsidan som detta moderna hem som uppfördes 2007 ligger. Ritat av den lokala arkitekten Stellan Pauli, där hans signum tydligt avspeglas med mindre kvadratiska fönster som vetter ut mot gatan. Från detta håll ger bostaden kanske inget storartat första intryck men redan vid entrédörrens öppnande förstår man vad som är speciellt med detta hem. Ett helt magiskt ljusinsläpp, där havet och Hallands Väderö skymtas i bakgrunden. Här kan man flytta in direkt och bara börja njuta!

Bostaden erbjuder 217 kvm där köket med dess kombinerade matplats och vardagsrum helt klart står i centrum - och hur kan det inte göra det? 4,5 meter i takhöjd och öppningsbara fönsterpartier som löper längs med rummet ger inte bara ett fantastiskt ljus utan bjuder också på en helt magisk vy med havet och Hallands Väderö i blickfånget.

Köket från SieMatic har vitvaror från Gaggenau och Miele och erbjuder bra med arbetsytor. Detta utgör också en naturlig samlingspunkt för hemmet, där man gärna avnjuter ett glas vin tillsammans med vänner och bekanta under tiden som man tillagar maten. Strax intill köket är också plats för större matbord om så önskas. Köket, matplatsen och vardagsrummet är allt i ett och utgör ett stort allrum där det också ges utrymme för möblering av soffgrupp. Här finns också den centralt placerade gasspisen som hänger ner från taket och på så sätt är nästintill svävande.

Sovrummen i bostaden ligger i husets bakre del, och är placerade utmed en längre korridor. Totalt finns här tre sovrum som samtliga har egna utgångar till den stora terrassen som löper längs med husets norra, västra och södra sida. Härifrån kan man gå rakt ut i trädgården och varför inte fortsätta hela vägen ner till badbryggan och ta sig ett morgondopp? Samtliga sovrum har mycket bra förvaringsutrymmen. Bostaden har totalt 2 badrum, varav det ena erbjuder generösa ytor och dessutom har en bastu med en magnifik utsikt över havet och Väderön. Huset har dessutom ytterligare ett rum som idag används som tv-rum/kontor men som också skulle kunna fungera som ett extra sovrum om så önskas.

Vid entrén till bostaden finns kapprum samt gästtoalett. Groventrén ligger i direktanslutning till carporten där tvättfaciliteterna finns - givetvis har man utgång till trädgården även härifrån. På andra sidan carporten finns ett oisolerat förråd om ca 15 kvm.

Här får man ett bekymmersfritt boende med påkostade och gedigna materialval rakt igenom, invändigt såväl som utvändigt. Välkommen att ta kontakt för visning av detta storslagna hem!

 

Övrig info:
I hela huset finns inbyggda dimningsbara ljusspotlights. Inbyggt högtalarsystem. Samtliga golv av vitoljad askparkett förutom i våtrumsdelarna där det ligger klinkerplattor. Utebelysning med rörelsevakt. Specialbeställda jalusigardiner till samtliga fönster.

Övriga byggnader:
Oisolerat förråd om 15 kvm.