Bukowskis Real Estate

Kustpärla med havs vy och byggrätt

På ett enastående läge, med utsikt över skimrande hav, och med Danmark i blickfång, finner vi detta rofyllda boende. Ett perfekt familjehem på första parkett, Kustvägen 21 i Lerberget, Höganäs kommun. Endast ett par meter från hemmet kan vi känna sanden mellan tårna. Byggrätt om 94 kvm finns beviljad och utgör en option, dvs. en möjlighet för den som önskar ett generationsboende eller för sällskap som hälsar på.

Fastigheten är en klassiskt 70-tals byggnation om 1,5-plans och 195 kvm. Allt är mycket trivsamt och hemmet är i toppform efter den nyligen genomförda renoveringen, år 2012. Väl genomtänkta val av material och färger har gjorts, vilket gör att hemmet håller en röd tråd. Öppen planlösning i stora delar av bostaden. Ljuset flödar in via de många och stora glaspartierna och gränsen mellan inne och ute suddas ut. Flertalet av hemmets rum vetter ut mot havet, med en magisk utsikt. Känn harmonin och njut av enastående solnedgångar medan du omges av en genomtänkt planlösning.

När vi går in i hemmet möts vi på entréplan av en inbjudande hall. Denna ansluter i sin tur till öppna sällskapsytor, såsom matsal, kök och vardagsrum. Via vardagsrum och matrum når vi trädgården.  Här möts vi av underbara uteplatser.  I sällskapsdelen återfinns en dubbelsidig öppen spis som förhöjer mysfaktorn, både inomhus och utomhus. På planet finns även ett av hemmets sovrum, detta innehar goda förvaringsmöjligheter. Vidare en funktionell tvättstuga och ett badrum med både dusch och bubbelbadkar.

Trappan till det övre planet finns i hallen. När vi tagit oss upp till det övre planet som primärt utgör sov avdelningen, möts vi av ett rymligt allrum/sovrum. Detta rum har en härlig balkong för att lapa sol och njuta av havets brus såväl som solens ljus. På planet finns även ett sovrum, walk in closet, hall och ett större duschrum.

Trädgården utgör en oas om 943 kvm. Flertalet fina uteplatser för avkoppling från dagens stress, på bästa solläge. Förråd. Byggrätten om 94 kvm kan möjliggöra drömmar såsom, gästhus, relaxavdelning, bastu, hemmakontor eller dylikt.

Hemmet är beläget endast ett par minuters promenad från liv och rörelse, såsom hamnkrogar, restauranger till saluhall och outletbutiker. Utöver detta så blommar staden av småbutiker och en fantastisk strand, kvickbadet med bastu utmed piren och dopp i havet.

Kustvägen 21 är en sann pärla, en oas på ett bästa läge i attraktiva Höganäs kommun, med havet som granne.