Bukowskis Real Estate

Anrika Jägersborg uppfördes 1894 och har under årens lopp gått från att vara en privatbostad till café, restaurang, hotell och slutligen diskotek. Numera är byggnaden mer känd som ”Borgen” och som en del av diskoteket Madison. Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva denna vackra symbol för Båstad. Möjligheterna är oändliga, driv som verksamhet i form av butik eller café eller varför inte återigen framhäva Jägersborgs fanastiska potential som en unik privatbostad - såsom det en gång i tiden var. 

Byggnadens boendeyta är fördelat på totalt 4 plan (se uppmätta ritningar) och är byggt i en stil eklektiskt blandning med  inslag från klassicism. Det kvadratiska trevåningstornet ihop med det runda tornet med tornspira får betraktaren att påminnas om medeltida influenser. 1945 köptes Jägersborg av Tage Enhörning och Britt Wadner vilket var startskottet för Borgen som affärsrörelse i kombination med privatboende. Efter att den nya detaljplanen är antagen är det nu äntligen möjligt att återigen framhäva vackra Jägersborg i sin ursprungsskepnad och förverkliga de drömmar som är möjliga i denna unika byggnad.

Välkommen att kontakta Bukowskis Real Estate för mer information om denna historiska och ståtliga byggnad, ett kulturarv mitt i Båstad.