Bukowskis Real Estate

FULLÄNDAD HÄSTGÅRD PÅ FRIDFULLT LÄGE

Stilsäker och modern hästgård byggd år 2006 på rofyllt läge strax utanför Helsingborgs centrum. Ett genomtänkt familjehem om 284 kvm i två plan, som bjuder på stora glaspartier och en svävande trappa till övervåningen. Detta bidrar till en härlig rymd och ger en luftig känsla där man ständigt blir påmind av den underbara naturen utanför.

En privat väg smyckat av en pilallé visar vägen fram till gården med en grusplan utanför. En generös hall välkomnar in och leder vidare in till det platsbyggda och välutrustade köket med vitvaror från Amana med ett intilliggande inglasat uterum. Perfekt för den stora familjen eller för större sällskap att njuta och umgås på. Vidare följer ett större sällskapsrum med en kamin som förhöjer myskänslan. Här finns även ett kontorsrum och ett gästrum med intilliggande klädkammare och ett duschrum samt en tvättstuga.

En svävande trappa leder upp till övervåningen. Närmast trappan ligger master bedroom med anslutande walk-in-closet och ett stort badrum som för tankarna till ett spa utrustad med en dubbel jacuzzi, bastu och dusch. En gångbro med glaspartier leder vidare till två större sovrum varav det ena har en separat klädkammare. Mellan sovrummen ligger även ett större allrum samt ett badrum med både dusch och badkar.

Stallet är en dröm för hästälskare och har alla tänkbara finesser såsom att hästboxarna har två öppningsbara sidor, en direkt till hagen och en in till stallet. Man kan även stänga halva dörren till hagen så att frisk luft kan strömmar in. Stallet är också försett med sadelkammare, foderkammare, spolspilta och duschrum med tvättstuga. Höloft intill kan inredas till en lägenhet om så önskas. Utanför stallet ligger även paddocken, stora hagar och härliga ridvägar.

Gården belägen på en är en privat och insynsskyddad oas om 11 551 kvm, en sann ögonfröjd med natursköna vyer i form av hästhagar och ängar.  Här finns flertalet ljuvliga platser att njuta av såsom vid den stiliga saltvattenpoolen av turkos mosaik eller vid den vackert anlagd dammen.

Gården har även ett uppvärmt garage om 48 kvm med plats för två bilar med automatiska garageportar samt plats för förvaring. Våningen ovanpå garaget är idag ett förråd med möjlighet att göras om till ett gästrum eller kontor om man så önskar.

Livskvalité på drömgård med en naturupplevelse i blickfånget endast ett par minuter från Helsingborgs kärna med dess utbud av restauranger, affärer och nöjen.