Bukowskis Real Estate

Rindögatan 27

Välkommen till denna mycket fina och smakfulla hörnvåning om 2 - 3 rum och 80 kvm designad av Pierre Hagströmer. Våningen är ljus och insynsskyddad med ett lugnt läge och delvis fri utsikt ut över Gärdetsfältet. Våningen har under år 2016 totalrenoverats och har nu en genomgående mycket hög standard - allt har uppgraderats. Påkostade och smakfulla materialval såsom marmorgolv med golvvärme i kök, hall, bad och klädkammare. Modernt, funktionellt och fullt utrustat kök med gasspis (Smeg), kyl, frys,ugn och diskmaskin (Miele) samt tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Vid renoveringen skapades en tilltalande öppen planlösning med rymligt, platsbyggt kök och matsal. Bänkskiva och fönsternischer i samma vackra italienska marmor som på golven (Grigio Carnico).

Möjlighet finns att återskapa matsalen till sovrum. 

I sällskapsrummet finns fungerande öppen spis med spiselkrans och golvskydd i marmor samt platsbyggd bokhylla. Entrén har hall med plats att hänga av sig.

Rymligt sovrum med vackert hörnfönster och garderober. Väggar och tak är vävspända med grått linne.

Nydragen el. Nyslipad fiskbensparkett i sällskapsrum och sovrum. Bredspacklade målade väggar i samma ljusgråa färgton i hela lägenheten. Smakfullt gäst WC med marmorgolv och vägghängd toalettstol. Marmorklätt badrum med hand- och takdusch från Dornbracht. Samtliga ljusbrytare och vägguttag med mässingsdetaljer från Buster and Punch. I hela lägenheten ljus från Delta Light genom spotlights med dimmerfunktion.  Inbyggt ljudsystem från Sonos i kök och vardagsrum. Hög finish på alla detaljer. Larm finns. Våningen har en södervänd möblerbar balkong om 8 kvm.