Bukowskis Real Estate

Centralt beläget på Bjärehalvön ligger den genuina lilla byn Kvinnaböske omgivet av böljande gröna ängar och vackra gårdar. Här finner man denna drömlika gård som erbjuder ett livsstilsboende utöver det vanliga och med många spännande möjligheter.  

Gården som består av boningshus, lokal, separat lägenhet, stall samt ridbana har en variation i byggnadsstilar - från den gamla vitputsade Skånelängan med stråtak och mörkt korsvirke till den eleganta huvudbyggnaden i mörkt trä och vackra fönsterpartier. Alla byggnaderna knyts samman av den stora insynsskyddade och grusbelagda gårdsplanen i mitten. Här råder grönska och vacker växtlighet och en uteplats finns i anslutning till lägenheten. På baksidan finns ett generöst trädäck med charmig murad utegrill. Här breder den fantastiska trädgården ut sig och som i blickfånget övergår till öppet landskap med betesängar och skogspartier om 10 ha. För den trädgårdsintresserade är denna sagolika trädgård rena drömmen med både växthus, stenlagda små gångar, dammar samt växtlighet som avlöser varandra allt eftersom årstiden förändras. 

Fastigheten passar perfekt för den stora familjen eller som ett generationsboende med två separata ingångar och flertalet sovrum. Här finns lokal med möjlighet att bedriva någon typ av verksamhet och där det idag är inredningsbutik. Den separata lägenheten lämpar sig perfekt som gästhus eller för uthyrning. Eller varför inte bedriva bed & breakfast?

Via pardörrar med halvmåneformade fönster kommer man in i huvudentrén. Strax intill den ljusa hallen finns gäst-WC och en rymlig garderob. Planlösningen är öppen och vardagsrum, kök och matplats integrerade. Frilagda takbjälkar förhöjer den lantliga känslan och en putsad eldstad sprider värme och ro. Den vinterbonade glasverandan som sträcker sig längs med huskroppen används året runt. Det stora charmiga köket har vitvaror av högsta klass och infällda spotlights i taket. Här finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor i granit. Detaljer såsom handtagen i smide och den bevarade gjutjärnsspisen förhöjer den genuint lantliga känslan. I köket finns plats för större matbord och här finns även direkt utgång till uteplatsen med trädäcket. I anslutning till köket finns en separat entré med gott om garderober. Här finns en avskild del som erbjuder en privat sfär med sovrum, sovloft och badrum med dusch. Övriga sovrum är samlade på övre plan tillsammans med allrum, walking closet och större badrum. Från balkongen i Master bedroom har man en fantastisk utsikt mot kusten västerut. Källarplan nås via en spiraltrappa invid köket och här ligger bastu, duschutrymme, tvättstuga, förråd samt vin- och matkällare.

För den hästintresserade är denna gård perfekt med sitt charmiga stall, belysta ridbana, betesmarkerna samt alla vackra ridvägar i omgivningen. Stallet rymmer 3 boxar (ej fullhöjd), sadelkammare samt spolspilta. 

ÖVRIGA BYGGNADER
SKÅNELÄNGA - med gästlägenhet om ca. 90 kvm fördelat över två plan, erbjuder både vardagsrum, sovrum, dusch/WC samt matrum med pentry. Här ryms även en lokal om ca 50 kvm i bottenplan med vatten och avlopp samt loft över halva ytan. 
STALLBYGGNAD
GARAGE (2011)

PARKERING
Dubbelgarage med plats för 2 bilar
Uppställningsplats för flertalet bilar

KOMMUNIKATIONER
Bjärehalvön erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bil kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.
Kvinnaböske erbjuder närhet till både mataffär, golfbanor, restauranger, båt- och strandaktiviteter och lugna naturreservat. 

ÖVRIGT
Bjäre har ett aktivt kulturliv med flertalet konstgallerier, musikfestivaler, sommarkonserter, mm. Idrottsutbudet är stort med möjlighet att utöva bland annat golf, tennis, fotboll, segling, friidrott, ridning och dans. Här finns flertalet härliga badstrander, småbåtshamnar och Hallandsåsens fantastiska natur ger boende här en hög livskvalité.