Bukowskis Real Estate

Böckerskogsvägen 58

Välkomna till denna oas, Böckerskogen, belägen mitt i Bjärehalvöns mest fantastiska lövsskog, strax intill Båstad golfklubb. En av skogens bäst bevarade fastigheter. En sann fröjd för ögat att se all den blomstrande växtligheten som inramar hemmet året runt. Gediget stockhus med en känsla från det skånska bondesamhället såväl som från de mer nordliga breddgraderna, såsom Dalarna, Jämtland och Härjedalen. Ett välmående hem med allt i mycket gott skick.

Hemmet öppnar upp med en välkomnande hall. Känslan i huset är varm och med genuina trägolv och synliga bjälkar i taken infrias husets karaktär av ursprung. Rakt fram ligger den stora matsalen med en centralt belägen kakelugn. Vidare når man in i hemmets mest centrala delar, vardagsrummet, som har en öppen kamin. På planet finns även en gästtoalett. Invid hallen finns köket, betsad i en mörk nyans och med klinkers på golvet. Här finns en matplatsdel samt passage som leder fram till vardagsrummet. Via trappa, intill köket, nås källaren som innehar fina utrymmen såsom klädkammare, vinförråd, 

Det övre planet nås via trappa. Rymlig hall och via ytterligare några trappsteg når vi ett rymligt allrum/sovrum. Detta är en tillbyggd del av fastigheten. Här finns även ett duschrum och ytterligare två sovrum.

På fastigheten finns det även två gästhus varav det ena har två sovrum med pentry och det andra bjuder på ett sovrum och en bastu. Väl fumngerande för påhälsande sällskap.

Fastigheten passar väl som både permanent- såväl som fritidshus. Närhet till golfbana, Båstad och Torekov. Endast 20 minuter till Ängelholms flygplats. Välkomna till detta fridfulla pepparkakshem i vårt vackra Båstad Bullerby, Böckerskogen.