Bukowskis Real Estate

Arkitektritat och vinterbonat fritidshus med havsutsikt!

Nu finns möjligheten att förvärva denna lilla pärla i den charmiga fiskebyn Skäret strax intill Arild. Husen, som känns inbäddade i grönska, är omgivna av natur och har en trevlig utsikt över Skälderviken. Byggnaderna är arkitektritade med raka linjer och compact-living-känsla. I boningshuset om 88 kvadratmeter ryms tre sovrum, ett helkaklat badrum samt ett vardagsrum med öppet och fullutrustat kök. Ingen yta går till spillo utan är väl uttänkt och praktisk. Huset är byggt i en sluttning och följer bergets linjer på ett trevligt sätt. Panoramafönstret mot havssidan sträcker sig från golv till tak med flera öppningsbara dörrar till altanen utanför. På golvet ligger genomgående bambugolv och väggarna är vitmålade. Från samtliga rum finns utgångar till trädäcket som sträcker sig runt hela huset. 

Gästhuset om 30 kvm rymmer både gästrum, helkaklat badrum med kombinerad tvättstuga samt förråd. Det stora trädäcket binder ihop de båda byggnaderna på ett trevligt sätt. Här finns plats för flera sittgrupper och här är sol hela dagen. Resterande trädgård är gräsbelagd med inslag av olika fruktträd och bärbuskar. 

Fastigheten är belägen vid en återvändsgränd i ett lugnt fritidshusområde med närhet till både det populära kaféet Flickorna Lundgren samt restaurangen Rut på Skäret. I Skärets hamn ligger även Skärets konsthall och på promenadavstånd ligger Nabbens naturreservat. Salta bad har man på badrocksavstånd.