Bukowskis Real Estate

Ett elegant ”New England” hus byggt 2012 med liggande fjällpanel och vackert skiffertak om ca 215 kvm i två plan. Huset gränsar till hål nr 1 med en harmonisk utsikt över Båstad Golfklubbs Nya välskötta golfbana och med enastående solnedgångar att beskåda över Laholmsbukten. Smakfullt valda Ralph Lauren tapeter tillsammans med liggande vit panel och det extra breda ekgolvet gör den härliga ”New England” känslan fulländad.


Det välkomnande entréplanet är luftigt med matsal och sällskapsrummen i fil med en centralt placerad öppen spis. Rummet har stora glasdörrar med flera utgångar till den teaklagda verandan. Här har man fri utsikt mot golfbanan och Laholmsbukten. Välutrustat Canadakök med 90cm gasspis från Smeg (dubbla elugnar) samt stor separat vinkylare. På detta plan finns även ett sovrum med separat duschrum intill. Groventré till tvättstuga och förråd från utsidan.
Den smakfulla trappan med inbyggd belysning leder upp till ett större sällskapsrum. Idag nyttjas det som kombinerat TV rum och kontor. På övervåningen finns 3 sovrum och 2 duschrum samt två separata klädkammare. Ett av sovrummen används idag som en walk-in-closet och den ena klädkammaren som extra rum till barnbarnen. Masterbedroom har eget separat duschrum. Här finns öppningsbara glasdörrar som leder ut till en stor härlig balkong/veranda. Den gedigna verandan löper längs med hela husets fasad där utsikten mot havet och den fina golfbanan är underbar. Stora breda verandor löper på både fram och baksidan av husets fasad. Den utvändigt öppna spisen och ett stort glasparti gör det vindstilla och njutningsfullt. Det finns även ett förråd på tomten för förvaring. Ytterligare ett förråd/garage för golfbilen som nås från utsidan. Stensatt parkeringsplats intill huset för flera bilar.


Huset är placerat på bästa läge på ”Claerence Hill” och är en privat oas för den som söker det extra i livet med omedelbar närhet till bland annat en av Sveriges bästa golfbanor, Båstads Handelsmecka; Boarps Handelsby inom ett par minuters gångväg, 5 minuter till Båstad, 10 min till Torekov och 20 min till Ängelholms flygplats. Uppbyggt och klart, bara att flytta in och börja njuta! Detta är ett bekvämt boende av bästa kvalité för Livsnjutaren, endast ett stenkast från första Tee på Båstad Golfklubbs Nya Bana.