Bukowskis Real Estate

Nu har vi äran att kunna erbjuda en fräsch och välplanerad bostadsrätt om 2 rum och kök i populära Brf Skånegården. Här får man ett bekymmersfritt och bekvämt boende med hög service tack vare allt som föreningen har att erbjuda. Bostadens centrala läge i Båstad är optimalt med närhet till både stranden, hamnen, restauranger, tennisstadion, kyrkan och torget. 

Lägenheten renoverades nyligen med både nytt helkaklat badrum samt nytt kök från Kitchn. Nya rostfria vitvaror såsom induktionshäll och varmluftsugn, samt kyl/frys finns installerade. Lägenheten ger ett fräscht intryck med sina vita väggar och genomgående parkettgolv. Man har även tagit tillvara på och behållit gamla detaljer såsom det vackra stengolvet i hallen och de äldre garderobsdörrarna. Den stora klädkammaren i hallen ger gott om förvaringsutrymme.

Den väletablerade bostadsrättsföreningen från 1969 är stabil med god ekonomi och består av klassiska och anrika Skånegården byggd 1918 av Ludvig Nobel samt de tre annex-byggnaderna och Villa Banco. Föreningen erbjuder flera gemensamma utrymmen med både salonger, bibliotek, hobbyrum samt flertalet gästrum som medlemmerna kan hyra. Här finns även bekvämligheter att nyttja såsom gemensam uppvärmd pool, bastu, duschrum samt grillplats med tillhörande beachvolleyplan på gräsmatta med utsikt mot havet. Som medlem i föreningen finns möjlighet att delta i gemensamma aktiviteter och för den golfintresserade erbjuds reducerad green fee på Bjäre golfklubb. 

Välkommen till trevliga Skånegården!