Bukowskis Real Estate

ATT SÄLJA

En privat fastighetsaffär är ofta förenligt med ett känslosamt beslut såväl som ett av de största affärerna en person gör genom livet. Att processen skall upplevas som behaglig oavsett omständigheter är en självklarhet och att vi skall alltid finnas till hands. Kontakta våra mäklare här.

Bukowskis Real Estate är en del av det anrika och välkända auktionshuset Bukowskis. Bukowskis Real Estate är mäklaren som hjälper er att sälja hem som är kulturellt, arkitektoniskt eller lägesmässigt unikt hem. Vi förmedlar hem som har en egen historia att berätta, magiska hem. Ett Bukowskishem är ett hem som har det lilla extra.

Flertalet förmedlingar sker ofta diskret bakom lyckta dörrar. Om man önskar att sälja utan offentlig exponering, så erbjuder vi möjligheten att sälja genom s.k. private sales. Rätt köpare kan mycket väl finnas nära till hands, bland våra befintliga kunder? Private sales ger en möjligheten till en framgångsrik och smidig förmedling av ditt hem. Läs mer under private sales.

Bukowskis kvalitetsauktioner och onlineauktioner också få hjälp att sälja konst, möbler och interiör i hemmet som skall avyttras. Kontakta våra experter för mer information.