Bukowskis Real Estate

Samarbeten

Vi tillhandahåller expertis via våra partners för kringtjänster som kan vara aktuella vid en framgångsrik förmedling. Självklart har vi ett nära samarbete med våra experter av lösören, från Bukowskis auktioner. Detta så att vi kan finnas behjälpliga när det kommer till värdering av bostad såväl som föremål i hemmet. Vi kan även se till att hjälpa våra uppdragsgivare med transport av föremål som önskas avyttras under Bukowskis tak såväl som att vi kan hjälpa till med att anlita allt från städhjälp till styling av hemmet vid försäljning och flytt.

Vidare har vi samarbeten med jurister, försäkringsbolag, banker, stylister, besiktningsmän, flyttfirmor, byggbolag, inredningsfirmor- och arkitekter, begravningsbyråer samt fotografer. Allt för att förenkla en framgångsrik förmedling av ett hem. 

Våra egna värderingsmän och representanter, såväl som externa leverantörer av intressant statistik och data gällande bostadsmarknaden och investeringstrender, förser Bukowskis Real Estate med de allra senaste rörelserna på marknaden.

Inrednings- och utsmyckningshjälp? Utnyttja Nordens främsta specialister med möjlighet till inspirerande möbler och konstverk.

Vidare kan vi skräddarsy och förse era hem med möbler, föremål och konst via och www.bukowskis.com.