Bukowskis Real Estate

NYHAMMARS HERRGÅRD, EN SAGOLIK PLATS

Nu till försäljning via Bukowskis Real Estate och Catharina Bernstein. Denna ekogård är fridfullt belägen intill Kvarndammen, strax utanför Ludvika. Miljön och gården får en att tänka på bröderna Lejonhjärta. Gården har allt man kan drömma om där det lyxiga, moderna och bekväma boendet avlöses av det exotiska gårdslivet. Ett idylliskt kulturarv som visar upp det bästa från Dalarna och dess Grangärdeby. De gamla kulturskatterna som återfunnits på gården, såsom vagnar och släden från drottning Victoria till tsaren av Ryssland, talar om en svunnen tid på herrgården och dess betydelse för samhället under forna glansdagar. Dt.se dt.se har skrivit om gården och försäljningen.

BUKOWSKIS REAL ESTATE HAR GJORT DET IGEN!

04 nov 2016,

Bukowskis Real Estate har nu lyckats förmedla Sveriges dyraste fritidshus, vilket Affärsvärlden har uppmärksammat, se länk här. Affärsvärlden Slutpriset hamnade på 158 000 kr per kvm. Torekovs fina gamla småskola på S:ta Toras väg 18 i Båstad har under en längre tid försökt att säljas via olika fastighetsmäklare sedan år 2008, men det var först genom Bukowskis Real Estate, som försäljningen lyckades. Köparen är finansmannen Melker Schörlings fru, Kerstin Schörling. Huset är från början 1800-tal med välplanerade 82 kvm, det bjuder på en sagolik känsla med detaljer av sägner och fabler från en svunnen tid och är beläget med en vidunderlig havsvy.

VACKER HERRGÅRD FRÅN 1840 TILL SALU

Storfors Herrgård ligger i värmländska Storfors som ligger strax söder om Filipstad. Herrgårdens boarea är på 950 kvadratmeter och parken runt gården är på nästan 16 000 kvadratmeter. Gården spänner sina anor tillbaka till 1500-talet och dagens ståtliga huvudbyggnad har haft samma utseende sedan 1840. Byggnaden i två våningar är uppförd i trä och är ett ypperligt exempel på hur empirens slott på kontinenten översattes till gedigna och sprött dekorerade herrgårdsbyggnader i trä. Byggnaden har för Sveriges herrgårdsarkitektur det ovanliga med sammankopplande flygelbyggnader som bildar en inbjudande och skyddande gård, ett motiv som annars förekommer i slottstraditionen. Gods & Gårdar har skrivit om herrgården.

MIKAEL PERSBRANDT KÖPER STORA LUNDBY

Herrgårdsfastigheten Stora Lundby har förvärvats av skådespelaren Mikael Persbrandt och hans sambo Sanna Lundell. Catharina Bernstein, Bukowskis Real Estates VD och grundare, är fastighetsmäklare till denna välbevarade pärla i Nynäshamn. Här finns både jaktmöjligheter, stall och pool. Expressen, Hänt och Posh24 har skrivit om nyheten.

Hästgården Rugerups Gård är en riktigt sommardröm

Just nu säljer mäklarbyrån Bukowskis Real Estate en riktig pärla till hästgård. Den är belägen utanför skånska Höör, och för snarare tankarna till en midsommardröm än en vanlig hästgård.Hippson och Gods & Gårdar har skrivit om gården. Susanne Kvist är stolt förmedlare av denna ståtliga skönhet mitt i Skåne.

VILLA FRANKENBURG SÅLT

Den mytomspunne låtskrivaren Ralph Lundsten har nu sålt sitt livs verk Pink Palace, Villa Frankenburg i Saltsjö-Boo. The Huffington Post har skrivit en artikel som kittlar nyfikenheten.

EN HÄSTIG OAS PÅ SKÅNSKA SLÄTTEN

Mitt ute på den skånska slätten hittar vi ett hästställe som ger inspiration till hur man själv kan inreda drömgården, drömhuset eller varför inte drömbutiken. Hippson och Equilifeworld skriver om hästgården som Johanna Johnsson hos Bukowskis Real Estate förmedlar.

50-TALETS KALIFORNIEN MÖTER HÄLSINGEIDYLL

Veckans Hemnetfavorit är en imponerande villa i Hudiksvall, signerad Greta Magnusson Grossman. Expressen,ElleDecoration,vavawoom och RumHemma har skrivit om hemmet. Nu ger Bukowskis Real Estate dig chansen att bo i ett riktigt kulturarv. Är du nyfiken på att få veta mer om fastigheten kontakta ansvarig mäklare Charlotte Pellas.

HUGH GRANT KÖPER HUS VIA BUKOWSKIS REAL ESTATE

Den brittiske världsstjärnan Hugh Grant och svenska Anna Eberstein har köpt ett hus i attraktiva Torekov i Skåne. Priset för villan är sex miljoner kronor och det är Bukowskis Real Estates VD Catharina Bernstein som förmedlat försäljningen av hemmet. Både Aftonbladet, DI Lokaltidningen och Expressen har skrivit om försäljningen.

HÄLSINGEGÅRD I VÄRLDSARVET

Hälsingegården i världsarvsbyn Långhed är ett stycke kulturhistoria med anor från 1700-talet. Mangårdsbyggnaden från 1880-talet är en byggnadsvårdares dröm med glasveranda, kakelugnar och ett varsamt renoverat lantkök med gasspis. Nu är hela gården med sina 12 byggnader till salu. Charlotte Pellas hos Bukowskis Real Estate förmedlar hemmet. Lantliv

HISTORISKA VINGSLAG I TOREKOV

Sankta Toras väg - ett kulturarv i Torekovs fiskeläge, beläget bland de charmiga kullerstensgatorna och de pittoreska gatuhusen, med vy över Väderön. Nu finns möjligheten att förvärva detta sagohus via Bukowskis fastighetsmäklare. Pris på förfrågan. BåstadLokal, DIWeekend, Helsingborgs Dagblad, Expressen och DI skrivit om försäljningen.Bukowskisrealestate

FURILLEN GOTLAND

Bukowskis Real Estate har fått äran att förmedla Kuben, ett i särklass unikt hem i Furillen, Gotland. The Wall Street Journal var först att snappa upp nyheten. Även Nyheter24, SkönaHem, Branschkanalen, Gotland,Svenskbyggtidning, PlazaMagazine, Myhome DI och SvD har skrivit om det spektakulära hemmet.

SWEDISH OPEN

Bukowskis Real Estate var självklart på plats under Swedish Open i Båstad. Här vimlade otaliga tennisstjärnor och nöjesprofiler, inte minst Serena Williams och skådespelaren Hugh Grant. Den 23 juli bjöd Real Estate in till VIP-event och vi vill passa på att tacka alla våra kunder för en fantastisk tillställning. Fortsätt njut av sommaren!

VILLA KUNGSBERGA SÅLD

Greve Carl Johan Bernadottes tidigare bostad Villa Kungsberga har sålts av Bukowskis Real Estate. Fastigheten har genom året haft många celebra gäster såsom Greta Garbo, Birgit Nilsson och flera europeiska kungligheter. HD

Bukowskis Real Estates framgångssaga sedan starten 2013

Bukowskis Real Estate och dess VD Catharina Bernstein har toppat allas förväntningar sedan starten 2013. Sydsvenskan HD Lyx DN

MILJARDÄR KÖPER MELKER ANDERSSONS SOMMARHUS

Bukowskis Real Estate har förmedlat försäljningen av stjärnkrögaren Melker Anderssons sommarhus på Ekerö. Nu är hemmet åter i redarfamiljen Wallenius ägo, skriver Affärsvärlden.

FREDINS LYXVILLA SÅLD

Den före detta HIF-ordföranden Sten-Inge Fredin har fått sin moderna lyxiga Hittarpsvilla såld. Bukowskis Real Estate förmedlade försäljningen och köpeskillingen landade på 30 MKR. Se Lokaltidningen Helsingborg och Helsingborgs Dagblad.

"ZÄTA" SÄLJER LYXIGT SOMMARHUS

Bukowskis Real Estate har förmedlat försäljning av hockeyproffset Henrik "Zäta" Zetterbergs lyxiga sommarhus i Skåne (Expressen).