Bukowskis Real Estate

ATT KÖPA

Bukowskis expertis och mångåriga historia är betydelsefull då du söker ett nytt hem, ett magiskt sådant. Alla hem har en egen historia att berätta och lära känna. Vi erbjuder en naturlig helhetslösning, från att finna er ett nytt hem till att förse det med föremål från våra auktioner med möbler och kons. Vi inspirerar under hela köpprocessen, och ser det som en resa från nätet in i det verkliga hemmet. Vi är det naturliga valet vid köp av ett nytt hem. Vi förmedlar hem över hela landet och vi har kontor i Stockholm, på Bjäre och i Malmö. Kontakta våra mäklare här.

En privat bostadsaffär är ofta förenligt med ett känslosamt beslut såväl som ett av de största affärerna en person gör genom livet. Att processen skall upplevas som behaglig oavsett omständigheter är en självklarhet och att vi skall alltid finnas till hands. Vi är er rådgivare under hela förmedlingsprocessen. Vi erbjuder kreativa, trygga och skräddarsydda lösningar. Vi finns även tillgängliga för rådgivning vid avyttring såväl som köp av en bostad. Vid köp erbjuder vi dig som köpare samarbeten som kan underlätta i en förmedlingsprocess. Vi kan bistå med kringtjänster såsom bankkontakter, konsultering- och rådgivning samt värdering av ett hem. Vidare kan våra samarbeten underlätta i en förmedlingsprocess. Se vidare Bukowskis Real Estates samarbeten.

Bukowskis Real Estate ligger steget före. Vi får genom vårt Bukowskis-nätverk kännedom på ett tidigt stadium om objekt som är på väg in på marknaden. Vi kan förse dig som kund med denna information. Se vidare under private sales.

Bukowskis kvalitetsauktioner och onlineauktioner också få hjälp att köpa konst, möbler och interiör till sitt nya hem. Kontakta våra experter för mer information.