Bukowskis Real Estate

Kontakta oss

Catharina Bernstein

CEO/Founding director
Registrerad fastighetsmäklare/Civ. Ek DHS
Telefon: 08-120 487 00, 070-788 84 70
E-post: catharina.bernstein@bukowskis.com

Catharina Bernstein har de senaste tio åren arbetat som en av de seniora och främsta mäklare hos Skeppsholmen Sotheby’s. Under sina yrkesår har hon specialiserat sig på unika hem med konstnärlig känsla och karaktär. Allt från praktvillor och herrgårdar, specialvillor, sjöställen och våningar. 2004 startade hon Skeppsholmens verksamhet i Båstad på Bjärehalvön. Hon har även erfarenhet från finansbranschen. Catharina har magisterexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Sin medfödda vinnarinstinkt toppas även av hennes internationella karriär inom tennis, där hon har representerat landslaget och är flerfaldig svensk mästare.

Att arbeta med Bukowskis som mäklare innebär att förvalta ett arv av traditioner och anseende. Här finns en mycket sällsynt samling experter inom såväl fastigheter som värderare av hela hem. Tala om att ha en helhetslösning som erbjuder expertis för varje del och varje etapp!

Anja Kuylenstierna

Anja Kuylenstierna

Registrerad fastighetsmäklare/Civ. Ek. Telefon: 070-830 96 37
E-post: anja.kuylenstierna@bukowskis.com

Anja kommer ursprungligen från Stockholm men har tillbringat somrarna i Torekov på Bjärehalvön och varit bosatt i bl.a. Helsingborg och Halmstad. Anja har erfarenhet från fastighetsaffärer längs med den västra kusten. Anja är civilekonom i grunden och har en bakgrund från investmentbanking och finans såväl som från marknadsföring. Anja kan hantera allt från en mindre våning i staden till en större gård på landet. Hon är uppskattad för sitt brinnande engagemang och för sina effektiva och smidiga affärer. Hon har god inblick i gårdsliv och i att förvalta äldre byggnader med kulturvärden, vilket underlättar i hanteringen av mer komplexa transaktioner. Hon lägger stor vikt vid att vara påläst, lyhörd och att sätta kunden i fokus! 
 
Bukowskis är ett varumärke som jag känner starkt för och jag är mycket stolt över att tillhöra teamet Bukowskis Real Estate!

Jan Ulvenäs

Jan Ulvenäs

Registrerad fastighetsmäklare/Civ. Ek. Telefon: 070-889 97 85
E-post: jan.ulvenas@bukowskis.com

Jan har lång erfarenhet av att förmedla unika hem och har en förkärlek till att hantera profilhem. Han har under årens lopp sålt både gods och gårdar, slott med eller utan skog, skärgårdsställen, kulturhem, villor och våningar över hela Sverige. De senaste nio åren har Jan arbetat som senior vice president på mäklarfirman Eklund Stockholm New York. Han har bl.a. förmedlat Thorskogs- och Snogeholms slott. Jan är även utbildad civilekonom med erfarenhet från företagsfinansiering samt innehaft chefsroller för Sveriges Turistråd såväl som vid Cambridge Technology Partners Scandinavia. Kultur med opera och sång är mycket uppskattat. Vidare har Jan skrivit boken ”Svenska Herrgårdar - ett kulturarv som inspirerar”. Här lyser hans passion för arkitektoniska underverk och historian kring de objekt han förmedlar, igenom.

För mig är det viktigt att med ett djupt engagemang, kryddat med energi och tålamod, lyckas förmedla all information till berörda parterna i en affär. En försäljning av unika objekt kräver ofta det lilla extra. Att få arbeta med det jag verkligen tycker om under varumärket Bukowskis känns fantastiskt!

Ulrika Widmark

Projekt Telefon: 0431-705 50
E-post: ulrika.widmark@bukowskis.com

Ulrika har under många år varit en framgångsrik mäklarassistent och har mycket god lokalkännedom på Bjärehalvön. Hon har främst fokuserat på unika hem i Båstad och Torekov. Ulrika har också arbetat en hel del med inredning och har en fingertoppskänsla för detaljer som brukar komma till bra användning. Ulrika projekterar unika förmedlingsprocesser i team med VD Catharina Bernstein.