Bukowskis Real Estate

SAMARBETEN

Genom samarbeten och olika partnerskap tillhandahåller vi kringtjänster som kan vara aktuella vid en framgångsrik förmedling. Ett nära samarbete med våra specialister från Bukowskis auktioner garanterar hög expertis vid försäljning av konst, design och konsthantverk i samband med försäljningen. På så vis kan vi vara behjälpliga med värdering av bostad såväl som föremål i hemmet.

Vid behov hjälper vi även våra uppdragsgivare med transport av föremål som önskas avyttras genom Bukowskis såväl som att hjälpa till med att anlita allt från städhjälp till styling inför försäljning och flytt. Vidare kan vi skräddarsy och förse era hem med möbler, föremål och konst via www.bukowskis.com.

Exempel på våra samarbetspartners som kan underlätta inför en framgångsrik förmedling av ett hem: jurister, försäkringsbolag, banker, stylister, besiktningsmän, flyttfirmor, byggbolag, inredningsfirmor- och arkitekter, begravningsbyråer samt fotografer.

Bukowskis Real Estates mäklare och specialister ser till att ständigt genom externa partners hålla sig uppdaterade gällande de senaste rönen rörande bostadsmarknaden och investeringstrender.