Bukowskis Real Estate

Bukowskis - en historia om vackra hem

En av Henryk Bukowskis viktigaste tidiga kunder var grevinnan von Hallwyl (1844 – 1930). Hon är en av de märkvärdigaste kvinnorna av sin tid och en betydande ”byggherre” och samlare. Flera år innan både NK och Dramaten stod klara började hon bygga sitt palats på Hamngatan. Det var en kräsen dam och bara de bästa föremålen var goda nog för att fylla de spektakulära rummen. Det blev många vändor till Bukowskis.

Sedan dess har våra experter besökt många palats, gods- och herrgårdar, praktvillor, specialvillor, sjöställen och våningar. Du som söker efter eller vill sälja ett hem får därmed inte bara möta några av de skickligaste och mest välmeriterade mäklarna i Sverige, du får även tillgång till över 140 års samlad konsthistorisk kunskap.

Ett hem innehåller tusentals föremål. Genom Bukowskis exceptionella position inom konst och antikviteter är därför ett av våra starkaste och unika erbjudanden att vi kan bistå med en helhetslösning, alltifrån försäljning av hemmet till det lösöre man kan behöva göra sig av med vid till exempel ett skifte eller inköp av nya föremål till ett nytt hem. Kort sagt - från transaktion av ett mångmiljonhem, försäljning av fine art till en effektiv nätauktion via Bukowskis.

 

 

 

Bukowskis Real Estate – Det här är vi!

Bukowskis Real Estate är mäklaren som hjälper er att sälja eller köpa hem som är kulturellt, arkitektoniskt eller lägesmässigt unikt,  ett s.k. Bukowskis hem, ett hem med det lilla extra. Alla hem har en egen magi med historia, värd att lära känna och berätta. Vi erbjuder dig en resultatfokuserad och trygg process med ett extremt kunnigt team i ryggen.

Vi har kontor i Stockholm, Båstad och Malmö men finns lättillgängliga även i andra delar av landet via Bukowskis kontor som idag bl.a. finns i Göteborg. Det finns även möjlighet till fastighetsaffärer internationellt via våra nätverk och agenter och representanter runt om i världen samt genom Luxury Real Estate.

På Bukowskis Real Estate möter du seniora och hungriga mäklare med många års erfarenhet av att sälja fantastiska, historiska och arkitektoniskt innovativa hem. Mot bakgrund av specialistkunskaper inom arkitektur och kännedom om område föreslår vi rätt mäklare för dig. Kontakta våra mäklare här!

Mäkleriet är idag en av de ledande nischade firmorna av magiska hem på den svenska marknaden, där ett starkt och välkänt varumärke med hög professionalism är utmärkande för bolaget.

Är du en högpresterande mäklare med oändliga ambitioner? Kontakta oss idag!